Sundhed

Pas godt på din hund – den kan have medbragt en uvelkommen gæst!

Hunde er meget udsat for at blive smittet af forskellige typer af orm. Afhængig af hvilken type orm, din hund er smittet med, kan det have alvorlige konsekvenser. Så vær opmærksom og husk at besøge dyrlægen, da lovgivningen foreskriver, at du kun kan købe ormekurer herigennem.  Her er nogle af de mest fremtrædende typer af… Continue reading Pas godt på din hund – den kan have medbragt en uvelkommen gæst!

Sundhed

Der kan være flere grunde til at holde regelmæssig kontakt med dyrlægen

Hvis du har regelmæssig kontakt med din dyrlæge, sikrer du også, at dig og dit kæledyr er glad og tilfreds. Og hvorfor skulle man dog ikke passe på sin bedste firbenede ven? Her får du nogle eksempler på, hvad du kan få klaret hos din dyrlæge, samt gode grunde til at holde kontakten til dyrlægen.… Continue reading Der kan være flere grunde til at holde regelmæssig kontakt med dyrlægen

Sundhed

Kornfrit hundefoder er must have til din hund!

Mange mener, at hunde ikke bør indtage kuldhydrater som korn, majs og ris, da hunden stammer fra ulvene, hvis maver ikke man nedbryde disse råvarer. Derimod mener tilhængere af kornfrit hundefoder, at hunde skal fodres med tørfoder, som udelukkende indeholder kød og en smule frugt og grøntsager. Ifølge fagpersoner er denne opfattelse helt forkert. Tamhunde… Continue reading Kornfrit hundefoder er must have til din hund!