Hundeliv

3 gode aktiviteter til din hund

10. september 2019

Det er vigtigt at aktivere din hund, da det er en væsentlig del af at opdrage den. En glad og tilfreds hund er en hund, der får lov til at bruge sine sanser aktivt. Hunden har især en rigtig god lugtesans, som den meget gerne vil bruge. Så hvordan får du aktiveret din hund?

Giv din hund en toiletrulle

En rigtig god aktivitet for din hund er at give den en toiletrulle med godbidder i. For at gøre det svært for hunden, er et godt tip at folde enderne, så hvalpen eller den voksne hund skal arbejde for at få godbidderne ud af rullen. Brug gerne nogle ekstra gode godbidder, så hunden er ekstra motiveret for at få dem ud.

Giv den en godbid i vandet

En anden rigtig god aktivitet er at lægge en godbid i en plastikboks med låg på og kaste den ud i vandet. Her er det meningen, at hunden skal hente boksen og aflevere den tilbage til dig. Giv den en lækker godbid så snart den afleverer den til dig.

Du kan også gøre det, at du lægger en lækker godbid ned i en dyb skål. Det er hundens opgave at få fat i godbidden – du kan øge sværhedsgraden ved at hælde mere vand i.

Gem godbidder indenfor

Den tredje aktivitet du kan lave med din hund, er at gemme godbidder indenfor. Du starter med at kalde hunden til dig og får den til at sidde pænt. Læg herefter en godbid nogle meter bag den og giv den kommandoen ”søg”.

Når du har gjort det nogle gange, kan du øge sværhedsgraden ved at lægge godbidderne i et andet rum. 

You Might Also Like