Hundeliv

Sådan vælger du de rigtige tyggeben til din hund

13. september 2019

Hvad skal jeg vælge til min hund? Det spørgsmål stiller mange hundeejere sig selv, når de står i dyreforretningen, og skal købe et lækkert tyggeben til deres bedsteven. Udvalget af tyggeben er stort, og derfor bliver det nemt et svært valgt at vælge tyggeben – i indlægget her gør vi klogere på, hvilke tyggeben der er gode for din hund.

Vælg et naturligt tyggeben

Det bedste du kan gøre for din hund, er at give den et råd kødben eller tørret kød. Mange tyggeben – som dem med knuder i supermarkederne – er som oftest en rest fra læderindustrien og et knapt så godt produkt at lade din hund tygge på.

Der findes heldigvis et vælg af alternativer til de billige fra supermarkedet – nemlig rå kødben og tørret kød som marvben, energistænger og politistave (ja, dem der er lavet tyrepenis).

Disse produkter er nemlig 100 procent naturlige og tørrede animalske produkter, som er uden tilsatte kemikalier. Derudover skal du sørge for at købe produkter fremstillet i Danmark eller vores nabolande – produkter fra Østeuropa er nemlig tvivlsomme i kvalitet, og du kan aldrig være helt sikker på, hvad du egentligt får.

En anden grund til at vælge rå kødben er, at kogte kødben har tendens til at splintre og blive til ren cement i hundens mave og tarme. Det vil du selvfølgelig gerne undgå, da det i værste tilfælde kan resultere i en aflivning af din bedste ven – og vil være en ganske tragisk oplevelse for jer begge!

 Så vælg nu endelig naturlige kødben, når du skal købe noget lækkert til din hund! Det bliver både dig og din hund mest glad for i længden.

You Might Also Like