Hundeliv

Husk hundefoder til hundene i ferien

20. maj 2015

I de fleste tilfælde kan det ikke lade sig gøre at tage de elskede kæledyr med på ferien, når man rejser en længere tur til udlandet. Uanset om man har hund, kat, fisk, fugle, gnavere eller andre kæledyr, så må man have hjælp i ferien til at få kæledyrene passet, både hvad angår motion samt fodring og opmærksomhed. Man kan enten få naboen til at hjælpe med dette, venner eller familie, eller man kan få dyrene sendt i en kennel i ferien.

Hvis man vælger at lade naboens børn eller andre nybegyndere tage sig af jeres kæledyr i ferien, så husk endelig at give tydelige instrukser om, hvilken slags hundefoder de bør anvende samt i hvilke doseringer pr. dag. Hvordan skulle intetanende men hjælpsomme personer kende til netop jeres hunds vaner og behov? Det må I så sørge for at huske, således jeres kæledyr vil være i topform, når I om nogle uger er tilbage fra ferien.

Køb rigeligt med godt hundefoder til ferien

Det bør advares om at give penge til køb af hundefoder, som du beder dine venner om at få købt, mens I tager på ferie i mellemtiden. Denne opgave og dens vigtighed kan ende helt galt, såfremt der bliver købt en forkert blanding hundefoder, som måske lige var på tilbud i dyrehandler butikken den uge.

Det er bedre at være sikker på, at din hund får den bedste slags hundefoder, som den foretrækker, og som netop giver den de nødvendige proteiner, fibre og næringsstoffer, som din hund netop har brug for, således den har energi til leg og ture i løbet af dagen.

Der findes en anden fordel ved at købe stort ind af hundefoder, og det er en mængderabat på normalt 10-25 %, hvilket kan blive til store besparelser i løbet af året.

Mange undersøgelser har også vist, at det i længden kan være billigst at give hunden den helt rigtige blanding af hundefoder, da man derved ikke skal købe mange ekstra kg af den billige blanding, som ikke har samme næringsindhold som kvalitetsblandingen.

Samtidig er det forebyggende med kvalitets hundefoder, således man slipper langt billigere i dyrlæge regninger og behandlinger, så man burde nok tjekke de mest velanskrevne online forretninger, som har stort og varieret udvalg af hundefoder samt konkurrencedygtige priser.

Olivers.dk er en af Danmarks største leverandører af kvalitets hundefoder, og de har gode priser og rabatter på store pakninger med hundefoder. Desuden anvender de udelukkende kvalitetsråvarer samt undgår kunstige tilsætningsstoffer og sødemidler, så man kan starte med at købe de mindre prøveposer, indtil man finder den type hundefoder, som passer bedst til netop din hund hvad angår smag og allergier.

Hvilke forskelle er der på hundefoder?

Det gælder slet ikke om blot at give hunden næring, idet en hund er meget fintfølende med sin kost. For netop at få den optimale glæde ud af hunden, og man ser den er glad og trives, så ved man også, at hunden er tilfreds med sin mad. Ved at vælge de bedste råvarer sikrer man, at hunden får et optimalt immunforsvar, en sund fordøjelse med lind afføring og en pæn og velplejet pels. Godt hundefoder skal indeholde mange antioxidanter, C- og E-vitaminer, animalske proteiner, kostfibre samt fedt og mineraler.

Det er helt i orden at give hunden tørkost, blot man husker samtidigt at fylde vandskålen op jævnligt. Man bør også være opmærksom på, om din hund har glutenallergi, hvilket mange hunde har, og der findes en del kornfri produkter på markedet, således din hun kan få et godt og sundt hundefoder. Råvarerne bør have et højt indhold af kød fra enten kylling, lam, ko, hest, fisk eller gris.

You Might Also Like