Hundeliv

Tag hunden med på ferie

13. februar 2019

Når det endelig er blevet tid til ferie og alle glæder sig samvær og sol, går tankerne over på hunden som det næste. For hvad skal I gøre med den? Skal den blive hjemme eller i hundepension? Den skal ingen af delene, for den kan sagtens komme med, når I skal ud at rejse.

Hunden vil gerne være sammen med familien

Når du planlægger din næste ferie, er det vigtigt, du husker at tænke på, at hunden er en del af familien, og derfor også har det bedst sammen med jer. Kig derfor gerne efter sommerhuse eller ferieboliger både i Danmark og i udlandet, hvor det er tilladt at have hunden med.

Mange steder egner sig til hund

Uanset om I som familie planlægger at tage af sted på vandreferie, strandferie eller noget helt tredje, så er jeres hund en fantastisk følgesvend at have med – hvis I har børn, vil de også have stor glæde af, at I vælger at tage deres bedsteven med på ferie.

Du kan sagtens finde feriedestinationer i Europa, som I drømmer om at besøge, og hvor I gerne må have hun med. F.eks. er lande som Spanien, Italien, Tyskland og Østrig gode og populære rejsemål, når man gerne vil have hunden med på ferie.

Med andre ord behøver det ikke være en hæmsko for jer at have hunden med. Tværtimod vil det være til stor glæde for hunden såvel som hele familien.

Husk at sætte dig ind i reglerne

Inden du pakker hundekurven og hundefoderet, er det vigtigt, at du sørger for at sætte dig ind i reglerne omkring indførsel af hunde i udlandet, hundepas og transport. Når du har gjort det, er I alle sammen klar til at tage på eventyr som familie.

Rigtig god ferie jer og hunden!

You Might Also Like